Učesnici IT Konferencije iz Crne Gore

K inženjering učesnik IT konferencije Banja Luka 2018

Evropska mreža preduzetništva Crne Gore, u saradnji sa Evropskom mrežom preduzetništva Republike Srpske organizovala je poslovne susrete u okviru „IT konferencije Banja Luka 2018“ koja je održana 13. decembra 2018. u Hotelu Bosna u Banja Luci, Republika Srpska. Privredna komora Crne Gore je član konzorcijuma za sprovođenje projekta EEN MONTENEGRO.

Poslovni susreti su pružili učesnicima priliku za direktnu promociju svojih aktivnosti, proizvoda i usluga, uspostavljanje novih poslovnih kontakata i pronalazak poslovnih partnera. Preduzeća koje su se prijavila dobila su mogućnost da sami izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za saradnju. Na osnovu ovog izbora, organizator svakom od učesnika je dodjelio spisak sastanaka, sa tačno određenim mjestom, vremenom i informacijom o potencijalnim partnerom, nekoliko dana unaprijed.

Takođe, pored poslovnih susreta, u okviru Konferencije je organizovana stručna diskusija i predstavljeni primjeri dobre prakse.